Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa-mi conving copilul sa manance din biberon?

Raspuns mamica: "Trebuie sa nimeresti in primul rand o tetina care sa ii placa si care sa nu il deranjeze. Exista foarte multe modele, dar eu iti recomand cele care au supapa pentru eliberarea aerului din biberon. Daca tot nu accepta, incearca sa ii dai laptele cu lingurita. Pe mine asa m-ai invatat in spital - cu lingurita."

Raspuns mamica: "Trebuie in primul rand sa incerci sa fi linistita si sa ai rabdare deoarece cam este greu sa ii dai biberonul. Trebuie sa ii dai in fiecare zi, chiar daca il refuza, da-il chiar daca nu are nimic in el sa se joace cu el cu tetina si apoi sa vezi daca asa functioneaza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.