Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Adolescentul meu vrea sa aiba o prietena? La 15 ani e devreme?

Raspuns mamica: "Nu cred ca e devreme atata timp cat nu se apuca si de prostii! Ii va face bine sa iasa la plimbare in parc, sa mearga la o prajitura, la un film cu prietena, dar sa nu sara calul si sa neglijeze scoala! Eu zic sa il lasi ca daca il refuzi faci mai rau... va avea prietena pe ascuns..."

Raspuns mamica: "Cred ca este ok sa is faca o prietena la 15 ani. Eu l-as lasa sa incerce sa isi faca o prietena, sa vada cum este. Neaparat as vrea sa o cunosc, sa stiu cat de cat despre relatia lor, daca o pot numi altfel. Vorbesc despre o prietena cu care sa iasa la un suc, la un film."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.