Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Indemnizatia de maternitate - trebuie sa-i platesc inapoi daca nu ma intorc la serviciu ?

Raspuns mamica: "Nu are nicio treaba, banii dati in cei doi ani ii primesti pentru ca ai vechime la locul de munca si in cazul in care nu mai mergi la munca dupa terminarea celor 2 ani nu dai nici un ban inapoi. Nu are nicio legatura indemnizatia crestere copil cu intorsul la munca."

Raspuns mamica: "Nu, nu trebuie sa-i dai inapoi, practic acei bani au fost salariul tau pentru perioada in care ai stat in concediu de crestere a copilului, atat timp cat ai lucat si apoi ai intrat in concediu de crestere copil e dreptul tau si al copilului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.