Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce pedepse mai primesc cei mici, la gradi, de la doamna educatoare? La noi, scaunul rusinii :)

Raspuns mamica: "Si cu ocazia intrebarii tale, mai aflu si eu ce face baiatul meu pe la gradinita, din gurita lui. Doamnele educatoare nu ii pedepsesc, dar ii aseaza pe scaunele cu mainile la spate. Cred ca e de ajuns pentru niste copii de 4-5 anisori. Poate cand vor fi in grupa pregatitoare sau grupa mare vor primi si altfel de pedepse."

Raspuns mamica: "In clasa fetitei mele doamna educatoare nu ii pedepseste, dar stiu ca atunci cand nu sunt cuminti doamna ii pune in spatele clasei sa stea singuri sau in picioare cu fata la perete. Eu, sincera sa fiu, nu prea sunt de acord cu nici un fel de pedeapsa, eventual sa vorbeasca cu parintii sa gaseasca o solutie sa fie bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.