Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Dupa nastere fetitei mele i-a aparut o pata rosie pe un obrajor, poate fi iritatie, eczema sau ciuperca ?

Raspuns mamica: "Consultati pentru inceput medicul pediatru si acesta va va indica daca este necesar un medic dermatolog. Poate fi vorba de o dermatita atopica, care apare la bebelusi. Se trateaza destul de greu . Cineva si-a tratat copilul cu Flocinolol de acesta dermatita. A fost singurul unguent cu care i-a trecut, folosind pana atunci multe creme scumpe indicate de medic."

Raspuns mamica: "Ar putea fi si un semn din nastere, sau o iritatie sau o ciuperca primita tot de la nastere. Neaparat mergi la pediatru si dupa aceea la dermatolog. Ei te vor indruma in ce directie trebuie sa mergi si cu ce trebuie sa tratezi respectiva pata! Sanatate maxima!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.