Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Daca ai ramane ... accidental insarcinata, dar deja ai doi copii, mami ai pastra copilul?

Raspuns mamica: "Da ! oricat de greu ar fi sa il cresc l-as pastra ! Sunt impotriva avortului de orice fel (chirurgical sau medicamentos). Trebuie sa ne asumam raspunderea pentru faptele noastre! si... unde cresc doi va creste si al treilea ! E de dorit sa nu fii pus in situatia asta, dar se mai intampla !"

Raspuns mamica: "Eu chiar imi doresc sa am trei copii. Insa nu stiu ce vremuri vor fi. Pentru trei copii trebuie sa ai situatie financiara buna sa le iei tot ce le trebuie. Eu sincer vreau ca copii mei sa aiba tot ce e mai bun si sa nu duca lipsa de nimic. Cu siguranta l-as face si pe al treilea si o sa ma descurc eu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.