Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum ati recoltat urina de la bebe pentru analize. Ma chinui de 2 zile si nu reusesc

Raspuns mamica: "Exista la farmacie recipiente de colectare speciale pentru bebelusi care se lipesc de organele genitale atat pentru fetite cat si pentru baietei. Sunt un pic incomode pentru ei, dar au efectul scontat. Si eu am luat pentru cea mica si am reusit sa-i recoltez urina pentru analize."

Raspuns mamica: "Depinde ce e, fetita sau baietel. La baietei le prindea la spital recipientul de cuculet cu o bucata de leucoplast si le incheia pemparsul. La fel si la fetite dar in mod diferit. Trebuie urmariti in permanenta sa nu se raneasca. Acum nu stiu daca e tocmai o metoda ortodoxa, dat la mine a mers."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.