Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Am amigdalita. Este contagioasa pentru bebelusul meu de 11 saptamani?

Raspuns mamica: "Amigdalita este inflamarea amigdalelor adica faci puroi, este ca si o raceala puternica. Necesita un tratament cu antibiotice pe care ti le va da un medic Orl-list dupa ce iti face un control. Daca nu tusesti si nu stranuti nu se transmite la copil."

Raspuns mamica: "Nu este contagioasa amigdalita cu boala in sine, raceala sau ce ai tu... trebuie tratata cu antibiotice daca este infectie si trebuie consultat si copilul mai ales ca este destul de micut, daca alaptezi nu trebuie sa incetezi alaptarea ca faci mai rau ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.