Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cred ca sunt insarcinata. Care sunt semnele care pot sa indice acest lucru?

Raspuns mamica: "In primul rand un test de sarcina care sa confirme acest lucru ar fi de folos, nu? Simptome ale sarcinii ,insa asta nu inseamna ca le are toate femeile, pe care le-am avut eu: greata, ameteala ,oboseam repede, vomam, nu puteam sa suport anumite mirosuri in special cele de parfum, mancare."

Raspuns mamica: "In sarcina, femeile insarcinate se comporta diferit de la una la alta, deci nu-i neaparat sa ai semne, dar cele mai intalnite simptome ca esti insarcinata, pe care le-am avut si eu sunt: oboseala, obosesti mai repede decat cand nu erai insarcinata, imi provoca greata doar mirosurile neplacute."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.