Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce nu a venit sotul meu la spital dupa ce s-a nascut fiul nostru? O fi fost suparat?

Raspuns mamica: "Suparat? De ce sa fie suparat? Din cate stiu eu, barbatii sunt mai fericiti decat suntem noi, in momentul cand se naste un baiat in familie - are cine sa le duca numele mai departe. Probabil a cinstit cu prietenii in sanatatea copilului si nu a putut ajunge la spital."

Raspuns mamica: "Suparat de ce sa fie! Oare nu a fost de acord cu aceasta sarcina si tu nu ai tinut cont de parerea lui si ai pastrat copilul? In general taticii sunt cei mai entuziasmati la inceput si sunt grijulii. Cand mergi acasa sa incerci sa vorbesti cu el sa iti spuna ce gandeste cu privire la copil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.