Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Dupa ce am nascut baietelul, am avut o hemoragie. Acum mi-e frica sa nu se intample din nou.

Raspuns mamica: "Sarcinele difera de la un copil la altul, nu neaparat si acuma sa se intample acelasi lucru; acum sa spuneti la asistente cum s-a intamplat la prima nastere, ca aceste hemoragii dupa nastere nu sunt deloc bune; cand am stat in spital, o mamica a gasit-o decedata."

Raspuns mamica: "Sarcinile nu sunt la fel niciodata, daca ti s-a intamplat la prima sarcina sa ai hemoragie nu este o regula sa ti se intample si la cea de-a doua sarcina. Oricum daca vei naste cu acelasi doctor sigur va sti ce este de facut pentru a evita o alta hemoragie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.