Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand este perioada optima sa intarcam un copil ?

Raspuns mamica: "Depinde de alaptare. Daca este alaptat la san il poti alapta cel putin un an. Daca alaptarea se face artificial cu lapte praf nu este nicio problema ca el sa primeasca cat mai mult timp lapte pentru ca aceasta contine multe vitamine si calciu si ajuta la cresterea armonioasa a copilului."

Raspuns mamica: "Atunci cand considera mama, avand in vedere ca nu exista o perioada pentru alaptat copiii consider ca mama e cea care trebuie sa decida. Daca poti, il poti alapta si pana la 2,3 ani, daca nu minim 6 luni. Tot ce pot spune e ca,cu cat e mai mare cu atat va fi mai greu,dar copilul trebuie alaptat macar 1 an."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.