Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Noi locuim aproape de granita cu Rusia / Ukraina. Pentru mamicile din aceasta zona: va nelinisteste evenimentele de acolo?

Raspuns mamica: "Doar cand am vazut ptr prima data stirea am devenit agitata si nelinistita stiind ca sunt mama si copii mei sunt inca micuti... dar din cate am vazut la stiri situatia sa mai linistit. Sper ca nu se va intampla nimic mai ales ca se apropie Pastele."

Raspuns mamica: "Si noi locuim aproape de granita. Si normal ca sunt nelinistita. In lupta dintre est si centru, vom avea de suferit noi, cei de la granita. Totusi, sper ca se vor gasi solutii de ambele parti, astfel incat sa nu avem de suferit. E foarte dificil si ingrijorator ce se intampla."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.