Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Temperatura la bebe dupa vaccinul de 6 luni este ceva obisnuit? De cateva zile fetita are temperatura ...

Raspuns mamica: "Da mamico... dupa vaccin bebelusul face temperatura. Deci nu trebuie sa te ingrijorezi. Cred ca toate mamicile am trecut prin asa ceva... doar ca trebuie sa fii atenta sa tii temperatura micutului sub control. Si sa nu-l scoti cateva zile din casa."

Raspuns mamica: "Da, este normal.... mie nu mi-a facut temperatura decat la cel de 4 luni. Asa ca stai linistita si supravegheaza-l pe bebe mai indeaproape, administreaza supozitoare novocalmin sau paracetamol ,daca ti-a recomandat doctorul. Eu i-am dat,dar nu toti copiii sunt la fel."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.