Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Voi ati facut ecograful la sold copiilor la 2 luni ? Eu da. Cand trebuie sa ii mai fac unul ca am auzit ca se repeta?

Raspuns mamica: "Eu nu am auzit de as ceva. Cine ti-a spus sa faci sau poate se impunea in cazul copilului tau? Eu nu am facut pana acum asa ceva si copilul meu are 4 ani si 3 luni. Pentru ce e util? E clar ca se intampla ceva daca ti s-a sugerat sa faci ecograf la un copil de numai doua luni."

Raspuns mamica: "Sincer... doar in maternitate i-a facut o singura data... pe urma nu i-am mai facut pentru ca mi sa spus ca nu are nevoie. Dar am prietene cu copii micuti care repeta ecografia o data pe luna... o data la doua luni... o data la trei luni... si pe urma o data la sase luni. Intreaba-l pe medic si sigur te va lamuri!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.