Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Daca ai avea un copil stangaci, l-ai obliga sa scrie cu mana dreapta?

Raspuns mamica: "Daca as avea un copil care scrie cu stanga, nu as face decat sa-l invat sa scrie si cu dreapta, sa devina ambidextru :) La cat de mult li se preda copiilor in scoala, liceu si facultate chiar este folositor sa poti scrie cu doua maini: iti oboseste stanga de atata scris, nu-i nimic, o pui pe dreapta la scris."

Raspuns mamica: "Nu cred ca l-as obliga, am inteles ca asta depinde de de emisfera cerebrala folosita, in cazul stangacilor emisfera dreapta a creierului. Daca este fortat sa scrie cu dreapta intervin schimbari in felul lui de a gandi si nu mai da randament la scoala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.