Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Daca bebele vostru ar veni in fiecare noapte, pe la 2 - 3 dimineata, in pat la voi, ce ati face? Cum l-ati dezvata :)

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi fost sa il fi invatat de mic la el in patut si in camera lui! Daca nu ai facut acest lucru ai doua variante fie il tineti sa doarma in pat ci voi, fie incerci sa ii lasi o lampa de veghe aprins a(ma gandesc ca ii e frica de vine la voi )."

Raspuns mamica: "Ce frumos suna "era bine daca il invatai la el in patut".... da ar fi fost bine, dar atat la prima nastere cat si la a doua eram atat de obosita incat nu il auzeam pe bebe cand plange, si patutul era la capul meu; asa ca i-am luat in pat cu mine si dorm fara nicio problema; poate se sperie de ceva sau poate pur si simplu vrea sa-ti simta mirosul, ori aduci patutul langa patul vostru ori il iei in pat cu voi, ori poate ideea cu o lampa de veghe da rezultate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.