Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cam la ce varsta trebuie sa se inchida moalele capului?

Raspuns mamica: "Fontanela, sau moalele capului, se inchide pana la varsta de 1,5 ani - 2 ani teoretic, insa practic pana la 1 anisor se inchide fontanela. La unii copii se inchide chiar si mai repede. Important este sa ii dam copilului vigantolul care il ajuta foarte mult si in problema asta."

Raspuns mamica: "Fontanela trebuie sa se inchida dupa varsta de 6 luni, pana intr-un an. Daca se inchide prea repede, doctorul va sugera sa nu mai dati vit D o perioada, daca e prea deschis , atunci probabil va mari nr picaturilor. Cel mai bine poate fi evaluata de un doctor pediatru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.