Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum protejam copilul mic de anumite obiecte, prize, cutite etc. ?

Raspuns mamica: "Pai pentru prize exista aparatoare, ca si pentru colturile patului si al mobilei, pentru cutite NU AU CE CAUTA IN VAZUL COPIILOR, trebuiesc tinute in dulap nu la indemana copiilor, ca si toate lucrurile taioase ascutite, precum furculitele, scobitorile etc."

Raspuns mamica: "Sunt prize cu protectie pe care le gasiti in magazinele de specialitate, care nu permit introducerea obiectelor precum cuie, andrele etc., iar problema cutitelor sau a obiectelor taioase se rezolva depozitandu-le in locuri cat mai sus amplasate, cum ar fi un corp suspendat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.