Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilului mei ii curge sange din nas, nu pot sa spun ca des, dar ii curge si nu foarte mult ci doar cate 2 picaturi. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Raspuns mamica: "La un copil sanatos normal nu ar trebui sa-i curga absolut deloc sange din nasuc... poate doar ce se loveste sau daca a avut ferbra foarte mare... incearca sa mergi cu el la un medic orl sau la un neurolog.... chiar daca sunt doar cateva picaturi exista un semn mic de intrebare."

Raspuns mamica: "Am aflat ca nu am de ce sa-mi fac probleme pentru ca hemoragia nazala la copii desi pare pentru o mama infricosatoarea, aceasta este normala si obinuita in randul copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. Aceasta in majoritatea cazurilor trece de la sine si sper ca si in cazul copilului meu va fi la fel si se trateaza acasa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.