Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sufar de depresie postnatala. Caut o solutie.

Raspuns mamica: "Eu am nascut prin cezariana si am trecut prin problema asta, dar din fericire la mine a durat doar 4 saptamani aproximativ. Ai nevoie de sprijin si ajutor din partea familiei, indicat ar fi sa fie mereu cineva cu tine chiar daca nu iti este de ajutor dar conteaza prezenta cuiva foarte mult, cineva cu care sa vorbesti. Iesi.. plimba-te... si daca nu poti cu bebele roaga pe cineva din familie sa stea macar jumatate de ora pe zi cu el si iesi. Asta te va ajuta mult sa treci mai usor peste depresia postnatala. Fii puternica si ai incredere in tine caci este ceva trecator."

Raspuns mamica: "Iti raspund in calitate de mamica care a trecut prin astaș depresia este o boala, o boala urata dar care se poate trataș important este sa nu o lasam asa caci poate duce la ceva mai rauș in primul rand mergi la medicul de familie care iti va da o trimitere la psihiatru daca este necesarș acolo te va trimite la psiholog sau iti va da un tratament pentru o perioada de timpș nu este ceva rusinos caci sunr foarte multi oameni care trec prin asta, stresul fiind una din cauze pentru depresie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.