Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunt mama de baieti. Cum ati procedat cu prima tunsoare?

Raspuns mamica: "Eu nu am baieti, ci fata. La mine a fost destul de usor, a stat si s-a comportat destul de bine. Dar am prietene care au baieti si mi-au spus ca au avut ceva probleme cu mersul la tuns ca nu prea au stat. Dar acum sunt destule frizerii unde sunt speciale pentru copii si cu siguranta vor reusi sa ii faca sa stea."

Raspuns mamica: "Cat au fost micuti i-au tuns sotul meu, le dadeam niste jucarioare, le distrageam atentia cu desene sau jocuri, acum ii duc la frizerie de copii unde au spatiu de joaca, masinute unde stau la tuns si le place foarte mult, fiica mea e mai mofturoasa ca vrea sa stea in brate in rest nu am probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.