Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Mami, cu ce scoti urmele de cerneala si pix de pe hainute?

Raspuns mamica: "Petele de pix si de cerneala de pe haine se scot cu spirt sau acetona ... Freci hainuta un pic (cu acetona s-ar putea sa se decoloreze ) si apoi o bagi in masina de spalat. Cred ca merge si cu lamaie ... nu am incercat. Si cu Vanish cred ca ies ..."

Raspuns mamica: "De obicei cu inalbitor, dar depinde foarte mult materialul patat, ca daca e colorat nu poti folosi inalbitor! Saca e un material pe care nu merge inalbitorul poti face astfel: pui un prosop curat si absorbant sub pata si torni pe pata alcool sanitar si se va curata!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.