Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Sunt foarte stresata in spital si vreau sa nasc acasa. Este prudent?

Raspuns mamica: "Nu prea este prudent sa nasti acasa. Iti inteleg teama si stresul de spital ,dar daca apar complicatii, acasa nu aveti mijloacele necesare pentru a preveni si a imbunatati situatia. Alegeti o clinica particulara, acolo veti fi tratata ca la dumneavoastra acasa."

Raspuns mamica: "Te inteleg ca esti speriata, insa eu as fi si mai speriata sa nasc acasa stiind ca, Doamne fereste, daca mi se intampla ceva ... ce fac? Sau copilului; poate ca e nevoie sa fie pus la incubator imediat .., , adica trebuie sa te gandesti la anumite lucruri cand iei o decizie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.