Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pot calatori cu micutul meu in varsta de o luna? Trebuie sa facem o calatorie mai lunga cu masina.

Raspuns mamica: "Poti calatori insa trebuie sa pregatesti tot ceea ce are necesar, asta in cazul in care nu puteti amana calatoria, trebuie sa va pregatiti pentru un drum care va dura, pentru ca va trebui sa opriti de multe ori, sa schimbati copilul, sa-l hraniti, trebuie sa aveti un scaunel de masina comod si sigur pentru copil."

Raspuns mamica: "Daca va hotarati sa faceti aceasta calatorie, aveti nevoie in primul rand de rabdare. Apoi este necesar ca bebe sa stea confortabil, temperatura dim masina sa fie intre 19 si 20 de grade. Este necesar sa aveti grija cand deschideti portierele sa nu ajunga curent la micut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.