Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cum ne mai putem juca inca cu copii de 12 ani, ce jocuri?

Raspuns mamica: "Cred ca puteti incepe sa jucati impreuna la aceasta varsta - monopoly, sah, carti, rummy, zic eu ca acestea se pot juca chiar si de persoanele mai in varsta. Si jocurile asemanatoare jocului Nu te supara, frate! sunt potrivite varstei de 12 ani. Jocuri in care exista si comunicare."

Raspuns mamica: "Sunt foarte multe jocuri care pot fi jucate cu un copil de 12 ani, jocuri care pot fi facute cu intreaga familie. Sunt foarte multe variante cu zaruri si pioni, de dificultate ridicata, jocuri de cultura generala sau chiar puzzle de dificultate medie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.