Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum amenajam camera copilasului de 2-3 ani ?

Raspuns mamica: "Eu una i-as face o culoare calda si relaxanta cum ar fi: albul, verdele, bejul, albastrul. Sa nu optezi pentru culoarea rosie deloc deoarece se spune ca creste tensiunea arteriala si te face sa gandesti, deci te tine treaz. Apoi incearca sa folosesti cat mai putin mobilier, iar ceea ce folosesti sa fie strict la obiect. Iar cel mai important sunt desenele si animalutele de plus."

Raspuns mamica: "La aceasta varsta sigur are personaje preferate din desenele animate. II poti cere parerea si sa amenajezi camera in functie de ce isi doreste. Peretii ar trebui sa aiba culori calde, placute. Poti desena si pe pereti animalute sau peisaje care sa-l incante."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.