Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Are imaginatie foarte bogata la 3 ani. Este normal?

Raspuns mamica: "Oho, daca ai sti fetita mea de nici 2 ani cate ii trec prin minte si cate face si stie la varsta asta ti-ar parea incredibil, adevarul este ca atunci cand vede la altcineva, cand mai sta si cu alti copii invata mult mai multe si mai repede, e foarte bine. Inseamna ca este istet."

Raspuns mamica: "E normal si e bine sa aiba imaginatie mai bogata la 3 anisori. Insa aveti grija ca acea imaginatie sa nu fie confundata si inclusa in viata de zi cu zi. Daca acceptati povestile ei, va asumati si riscul de a fi mintita si o incurajati si pe ea sa minta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.