Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care este temperatura normala a bebelusului nou nascut ?

Raspuns mamica: "Temperatura unui nou nascut trebuie sa fie in jur de 37-37,5 grade. Aceasta este temperatura normala a unui copil. Atunci cand sunt mai maricei o au de regula intre 36,5 -37. Depinde insa si daca copilul sta la cald sau este foarte infofolit este posibil sa aiba putin mai mult."

Raspuns mamica: "Temperatura axilara la un nou nascut, masurata corect timp de 5 minute trebuie sa fie intre 36,5 si 37,4 grade, iar temperatura rectala trebuie sa fie 37,5 si nu mai mare. Acum acestea sunt temperaturile normale dar se mai poate depasi, dar nu trebuie sa depaseasca cu mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.