Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce medicamente poti da copilului pentru imunitate ?

Raspuns mamica: "Eu i-am dat fetitei mele in varsta de 2 ani si 8 luni isoprinosine si un siropel care se numeste First Defense, iar pe langa acestea i-am dat si fier Ferum Haussman si calciu Vi-Sol care este foarte bun si ii da pofta de mancare. Asta este tot ce i-am dat eu si pana acum nu mi-a facut niciodata rosu in gat."

Raspuns mamica: "Eu as incerca sa ii creez imunitate copilului pe cale naturista initial, nu sa apelez la medicamente, insa daca tu preferi calea aceasta eu ti-as recomanda Propolis C junior si imunogrip junior, care sunt niste suplimente alimentare care nu contin toate bazaconiile si chimicalele posibile."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.