Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Dintre toate mamicile ce intra pe site, cineva poate ajuta o gradinita din mediul rural cu jucarii de care copiii s-au plictisit?

Raspuns mamica: "Si la noi la gradinita este aceeasi problema. Copii au aceleasi jucarii vechi si rupte, aceleasi papusi cu patuturi de lemn de acum 20 de ani. Eu ma gandeam sa dau ceva din jucariile fetitei mele la gradinita, dar nu stiu cum va reactiona cand le va vedea acolo!"

Raspuns mamica: "Am rezolvat problema. Am facut un parteneriat cu o scoala. Noi i-am ajutat sa colecteze materiale refolosibile (hartie, pet-uri) iar elevii au facut o colecta de jucarii (vreau sa precizez ca sunt in stare impecabila). Cand s-a aflat la primarie de acest proiect, un domn consilier ne-a invitat sa facem o comanda in valoare de 500 de lei, pe care a achitat-o dumnealui. Cu putin noroc, am reusit sa reinnoim stocul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.