Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Nu stiu ce sa fac... baiatul l-am alaptat pana la 2 ani, fetita are cca 9 luni, o alaptez, dar mananca mancare foare bine (baiatul nu prea a fost mancacios de fel). Sa o alaptez si pe cea mica tot 2 ani sau sa mai reduc perioada... daca as intarca-o pe la 1 an, 1 an si jumatate ar trebui sa inlocuiesc laptele matern cu lapte formula sau pot sa ii dau si laptic de vacuta?

Raspuns mamica: "Nu trebuie neaparat sa faci la fel cu ambii copii. Poti sa o intarci pe fetita de pe la un an daca tu vrei iti va fi mai usor si nu te vei mai chinui mai tarziu. Poti sa ii dai orice lapte vrei. Humana este un lapte praf foarte bun. Sau poti sa ii dai lapte de vaca sau de capra am mai auzit mamici care fac asta."

Raspuns mamica: "Eu cred ca ar fi pacat sa nu o mai alaptezi din moment ce ai destul lapte. Nu conteaza ca mananca orice, laptele are rolul cel mai important in dezvoltarea copilului mic. Mai ales cel de mamica... nu cred ca ar fi o problema daca la un moment dat ii dai lapte de vaca, dar daca iti prmiti poti sa-i dai si formula. Eu i-am dat junior 2 + pana la 2 ani jumate. Dar te sfatuiesc sa alaptezi cat mai mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.