Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Antibioticul imi poate afecta sarcina ?

Raspuns mamica: "Se spune ca da, ca nu ar fi indicat sa ia antibiotic in timpul sarcinii, dar eu intreb daca doamne fereste trebuie neaparat sa luam ce vom face ? Spre exemplu, eu cand am fost in 2 luni am facut injectii 10 zile cu antibiotic in spital deoarece eram sa pierd sarcina, si a fost ok. Acum daca ne este putin rau sau avem gripa, mai bine incercam alte pastile homeopate. Doar daca este neaparata nevoie."

Raspuns mamica: "Doar in cazul in care aveti o infectie grava si numai la recomandarea medicului. In cazul infectiilor urinare este chiar indicat sa faceti un tratament cu antibiotice pentru a nu pune in pericol viata si sanatatea micutului. Sunt copii care se nasc cu malformatii din cauza mamelor care nu au urmat tratament cu antibiotice pentru a trata o infectie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.