Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pot sa-i dau pepene galben unui copil de 9 luni?

Raspuns mamica: "Poate doar putin, o bucatica de pofta. Eu tin minte ca tot asa, i-am dat cam ce am mancat si eu, dar nu am exagerat. i-am dat doar cate o bucatica, pentru ca m-am gandit ca ii miroase, ca ma vede si ca ii e pofta. Dar nu trebuie exagerat, cu nici un aliment."

Raspuns mamica: "Da, ii puteti da, dar nu in cantitati mari, deoarece inca este micut. Pepenele este bun, are vitamine, dar nu mult, trebuie dat cu moderatie. Cam ca in toate alimentele, moderatie, in rest nu ii face rau. Eu una i-am dat, si i-a placut, in schimb la cel rosu imi facea diaree."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.