Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cand este cel mai bine sa-mi fac testul de sarcina ?

Raspuns mamica: "Din punctul meu de vedere cam la 2 saptamani de la conceptie, mai ales daca ai si simptome si bineinteles lipsa menstruatiei, si iti recomand un test care il poti face in orice moment al zilei, daca poti insa il poti face cu prima urina dimineata, dar oricum ar fi e relevant rezultatul daca iese pozitiv."

Raspuns mamica: "In cazul in care ati intretinut relatii sexuale neprotejate, iar menstruatia intarzie sa apara, puteti face un test de sarcina dupa 5 - 7 zile de la consumarea actului. Sunt teste de sarcina care se pot face dimineata la prima urina si teste de sarcina care se pot face in orice moment al zilei. Puteti lua cate unul din fiecare categorie pentru a fi sigura de rezultat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.