Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Care este varianta cea mai buna pentru copil: olita sau reductorul pentru WC?

Raspuns mamica: "Pana pe la varsta de 3 ani consider ca olita este mai indicata deoarece cred ca sunt prea mici pentru a ajunge si a sta comod pe vasul de wc, chiar daca are reductor. Poti incerca insa si mai devreme, dar numai insotit de cineva sau supravegheat indeaproape."

Raspuns mamica: "Ceea ce doreste copilul, am auzit mamici care au spus ca refuza olita si in schimb s-au adaptat mai bine la reductorul pentru wc, copilul te vede pe tine si cred ca e curios sa incerce, daca asa se obisnuieste mai repede si ii place nu vad de ce nu ar trebui sa-l foloseasca, in atentia parintilor si igienic desigur."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.