Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am observat acum ca mi-au aparut 3 alunite mici, care nu se simt la atingere, undeva pe spate prin zona omoplatului drept.E posibil sa fi iesit de la soarele din iunie, iulie, august ( in prezent suntem la jumatatea lui octombrie). Mentionez ca am sub 30 de ani, iar tenul este hispanic :) - masliniu pe romaneste. Sa ma ingrijorez sau e ceva normal?

Raspuns mamica: "Aparitia aluniteleor pot insemna sau nu ceva... eu personal m-as duce la un medic sa intreb pentru ca pot sa insemne si o boala. Cancerul este din ce in ce mai raspandit si cel mai bine ar fi sa faceti un control. Nu vreau sa va sperii insa nu e de glumit cu alunitele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.