Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce boacne memorabile au facut copiii dumneavoastra cand erau mici?

Raspuns mamica: "Multe, foarte multe, cand era mic :D. Ii facusem ziua de nastere, avea vreo 2 anisori si uitasem tortul in camera, s-a trezit dimineata inaintea noastra si a manact atat de mult tort ca ne-am speriat, apoi intr-o alta dimineata s-a trezit si a scos cenusa din soba, era negru, nu i se vedeau decat ochii etc."

Raspuns mamica: "Eh, al meu acum un an jumate, adica avea 1 an si 6 luni, am hotarat vara fiind sa-l dezvat de pampers. Si eu in dormitor cu obsesia mea curatenia, iar el in camera alaturata - sufrageria. Am simtit eu un miros bizar... cand dau sa trec pragul dormitorului ce minunatie statea in mijlocul sufrageriei!? Exact! Noroc ca a fost vartos ca daca manca ciorba cu iaurt era prapad :-) Si inca una, pe la 9 luni dormea cu mine in pat, si a cazut din pat pe jos (aveam perne in jurul patului pe jos ca a mai cazut). Ma trezesc, vad ca nu-i langa mine, ma dau jos pe partea mea, fug repede in toata casa, in baie, prin curte...eram disperata. Cand ma intorc in camera sa iau telefonul sa ilsun pe sot la serviciu, ce credeti? Fii-miu dornea pe perna jos de n-avea treaba :-)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.