Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Sugestii pentru sisteme de transport de bebelusi?

Raspuns mamica: "Depinde cat te tine buzunarul sau daca vrei sa investesti in lucruri pe care le vei folosi de la cateva luni pana la maxim 2 ani. Sunt seturi complete cu landou ce se poate transforma in carucior sport, are inclus scaun auto si scoica pentru transport, port bebe si geanta pentru a tine toate lucrurile necesare unui copil."

Raspuns mamica: "Pai depinde unde vrei sa transporti bebelusul; eu pentru plimbare am folosit caruciorul si port bebele / wrap-ul, mai ales cand era micut, apoi un scaunel de masina mai ales cand trebuia sa ne deplasam mai mult, e mai comod si pentru bebe si pentru parinte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.