Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Bebe-ul vostru sta la tati in brate? Eu i-am facut program lui tati de stat cu bebe zilnic in brate :)

Raspuns mamica: "Tati vine seara tarzior de la servici si e foarte fericita cand il vede, intinde manutele sa o ia in brate si tati se conformeaza! Tati o duce in brate si in oras cand iesim la plimbarica si acasa ! Il iubeste mult pe tati si tipa chiar plange daca nu o ia tati in brate!"

Raspuns mamica: "Fetita mea vrea si la taticul, dar este mai lipicioasa cu mine ... Daca este la tati in brate si vine mami, instantaneu intinde manutele si vrea la mami. Cred ca ne iubeste pe amandoi la fel si noi o iubim pe ea enorm, ea ne-a facut viata mai frumoasa!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.