Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu de 2 ani si jumatate adoarme foarte greu, ce ma sfatuiti sa fac ?

Raspuns mamica: "Cred ca este o perioada din viata lui, in timp o sa isi regleze somnul. A mea fetita se culca numai la ora 2 noaptea, iar daca o bag in pat la 10 si sting lumina si televizorul tot nu se culca sta si se uita pe tavan, dar tot la 2 se culca, asa ca o sa am rabdare si cred ca in curand se va regla cu somnul."

Raspuns mamica: "Majoritatea copiilor trec printr-o astfel de perioada. Ai multa rabdare si fii calma pentru ca el sinte atunci cand esti nervoasa. Canta-i un cantecel, spune-i o poveste si mangaie-l usor. Baga-te cu el in pat si spune-i ca este timpul sa doarma, creaza-i o rutina!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.