Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum se procedeaza cu alaptatul pentru prima oara?

Raspuns mamica: "Eu mi-am alaptat copiii cam la 2 ore de la nastere, am nascut normal si mi-am dorit acest lucru, cu cat alaptezi mai repede cu atat mai bine pentru bebe, daca nu reusesti te va ajuta o asistenta, eu am ramas impresionata de cum se nasc ei cu acest instict sa suga, ii bagi mamelonul in gura dar inainte te storci ca sa iasa cateva picaturi pentru a simti gustul si staii intr-o pozitie comoda."

Raspuns mamica: "Eu am alaptat-o pe fetita mea la trei zile dupa nasterea prin cezariana deoarece mi-a fost foarte rau am facut o cadere de calciu, dar daca ai nascut normal il poti alapta si in aceeasi zi. O sa fie un program din trei in trei ore si te va invata asistenta la care este copilul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.