Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pot aparea complicatii dupa aparitia coalescentei la fetite ?

Raspuns mamica: "Coalescenta trebuie operata. Doar prin interventie cirurgicala se poate face bine, dar trebuie sa stiti ca si asa exista posibilitatea sa se lipeasca la loc. Dar nu exista alte metode pentru a se rezolva aceasta problema. Complicatii pot aparea ca si in orice boala, dar mai bine du-te la un urolog si el iti va explica mai bine."

Raspuns mamica: "In funtie de cat e de grava problema pot intradevar aparea complicatii! Adica: daca alipirea este completa necesita operatie si ai ghnionul sa nu poata urina si sa faca si infectie iar daca este alipire superfiala, moderat sau mare ramanand chiar cativa milimetri nu necesita operatie deoarece e posibil ca mai tarziu sa se desprinda singure insa trebuie unsa cu un emolient pe baza de vitamina A si D pentru a mentine locul uscat! Daca nu stii ce sa faci mai bine du-te la un specialist si iti va explicat mai mult si mai bine!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.