Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Nu mai am acea stralucire de femeie insarcinata. Acum sunt palida, stearsa si neatractiva. Ce pot sa fac pentru a-mi reveni?

Raspuns mamica: "Probabil suferiti un pic de depresie. Toate femeile, fie ca sunt sau nu insarcinate, sunt frumoase in felul lor. In cazul in care a scazut increderea in sine si nu va mai simtiti atractiva si frumoasa - mergeti la un salon de infrumusetare - si faceti o schimbare de look radicala. Va veti simti mai bine si veti arata mai bine decat va simtiti."

Raspuns mamica: "Cel mai probabil ca nu sunteti deloc urata, si mai ales neatractiva, orice femeie insarcinata este foarte frumoasa. Cel mai probabil ca suferiti de depresi si din cauza aceasta sa va vedeti si simti asa. Mergi la un medic psiholog pentru asta de vorba cu el si pentru a te sfatui ce poti face mai departe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.