Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este bine sa se trezeasca noaptea copii ?

Raspuns mamica: "Nu este bine sa se trezeasca noaptea copii, la fel cum nu este bine nici pentru adulti sa se trezeasca noaptea. Daca copilul se trezeste noaptea, trebuie aflata cauza, poate ii este frig sau poate ii este prea cald, poate a mancat prea mult si il doare burtica ..."

Raspuns mamica: "Daca se trezeste noaptea inseamna ca ori ii este foame, ori trebuie schimbat, trebuie sa aiba o cauza daca se scoala. Asta in cazul in care se scoala mereu si daca plange, ca daca nu spune nimic atunci se mai intampla sa se mai si scoale cateodata si fara motiv."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.