Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mami, ai chemat vreodata un medic pediatru acasa? In ce conditii? Ai fost multumita? Sau mai bine mergeai cu bebele la cabinet?

Raspuns mamica: "La noi medicul pediatru a venit la prima vizita, la una-doua zile dupa pe m-am externat cu bebe din maternitate. Asta s-a intamplat la ambii copii. Vizitele acestea sunt gratuite. Eu nu am tinut banii la vedere, i-am dat dnei doctor cand a iesit pe usa (ca o mica atentie ca suntem pacienti de foarte mult timp si nu i-am dat niciodata nimic). Daca ai cabinetul departe, nu ai masina la dispozitie e mult mai ok sa vina medicul acasa. Mai ales ca la cabinet nu stii cine e racit pe acolo, care are gripa sau vreo boala a copilariei contagioasa etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.