Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am dreptul la beneficii daca orele de lucru nu sunt potrivite?

Raspuns mamica: "Da, cu siguranta poti beneficia de un program mai lejer daca esti insarcinata si daca lucrezi mai mult de opt ore sau lucrezi pe schimburi. Poti cere un program de 8 ore sau poti cere un program de patru ore pe zi. Asta daca esti insarcinata, daca nu nu prea poti beneficia de alte bonificatii, mai ales materiale daca la asta te referi."

Raspuns mamica: "Bineinteles ca aveti dreptul de a beneficia de un program de lucru mai lejer si de un mediu de lucru potrivit unei femei insarcinate. Informati angajatorul de faptul ca sunteti insarcinata si cereti sa fiti transferata la un alt departament cu un program potrivit de lucru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.