Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum in convingeti pe cel mic sa stea cu fularul la gura, iarna ?

Raspuns mamica: "In primul rand sa sti ca faci cea mai mare gresala pe care in ultima vreme o tot vad pe afara la copii.Nu este bine sa le punem fularul la gura deoarece pot raci mult mai repede ,datorita faptului ca ei vor repira in fular si se vor inaclzi ,iar la rece cand fularul cade sau nu mai sta fix la gura va trage aer rece ,si ei fiind incalziti datorita respiratiei imediat vor raci."

Raspuns mamica: "Nu este indicat sa pui fularul la gura copilului deoarece din cauza respiratiei fularul se va umezi si va crea disconfort. Apare si diferenta brusca de temperatura atunci cand acesta este dat la o parte de copil si astfel poate raci sau pot aparea probleme in respiratie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.