Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pustiului meu nu ii prea plac scutecele moderne! Ce ma sfatuiti?

Raspuns mamica: "Scutecele moderne insemnand..? Daca te referi la scutecele gen pampers, happy si celelalte si copilul tau este suficient de mare incat sa poata sta pe olita atunci nu mai insista sa ii pui. Daca este mic insa nu cred ca poate sa "nu-i placa", e posibil sa-l dranjeze o iritatie sau altceva."

Raspuns mamica: "Cum sa nu-i placa ?... Daca este mai mare de 2 ani invata-l la olita, poate prefera sa faca acolo decat sa poarte pampers. Daca nu, nu vad de ce are aceasta obiectie, cumpara scutece de Pampers, sunt mai subtiri si ii ofera lejeritate in miscare copilului, imposibil sa nu-i placa. Poate a avut vre-o experienta neplacuta cu vre-o marca de scutece si din cauza asta refuza sa-i poarte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.