Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cremele contraceptive se folosesc numai prescrise de medic ?

Raspuns mamica: "In general orice metoda contraceptiva se foloseste doar la recomandarea medicului ginecolog si in urma unui control sau unui test pe care il faci in cabinetul medicului. Doar asa vei evita neplacerile cauzate de alegerile pe care le faci. Toate aceste metode se dau pe varste."

Raspuns mamica: "Doar medicul ginecolog iti poate prescrie metoda contraceptiva potrivita organismului tau, in functie de rezultatul analizelor. Mergi la un consult si medicul iti va spune daca poti folosi crema sau nu. Ai grija ca iti poate provoca alergii sau alte simptome neplacute."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.